ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ - ΤΣΟΜΠΑ ΜΑΡΙΑ ΦΑΚΙΔΑΡΗ, ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 10 ΠΑΛΛΗΝΗ. ΤΗΛ. : 210-6031728 email : mariatsoba@gmail.com - Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 60,00€

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ


Ener Zona OMEGA- 3 RX. (5Χ33,3ml) Τιμή : 71,80
ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΡΙΑΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟ.
Συμπλήρωμα Ωμέγα-3 (ιχθυέλαιο σε πόσιμο υγρό)
πλούσιο σε λιπαρά οξέα  EPA και DHA. 
Για κάθε
 1000 mg Ιχθυελαίου τα 750 mg 
είναι Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Εκ των οποίων : 
EPA (Εικοσαπεντανοϊκό οξύ) 400 mg 
DHA (Δοκοσοεξανοϊκό οξύ) 200 mg 
Λοιπά Ωμέγα-3 150
mg 

Αρ. Έγκρισης ΕΟΦ: 24309/18-4-2005 ΩΜΕΓΑ-3 RX. (240 κάψουλες) Τιμή : 60,50€
ΩΜΕΓΑ-3 RX. ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΡΙΑΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟ. (κάψουλες)
Συμπλήρωμα Ωμέγα-3 (ιχθυέλαιο) πλούσιο σε λιπαρά οξέα EPA και DHA Ωμέγα–3 (ω3) ιχθυέλαιο 750 mg. Eκ των οποίων :
EPA (Εικοσαπεντανοϊκό οξύ) 400 mg
DHA (Δοκοσοεξανοϊκό οξύ) 200 mg
Λοιπά ω3 λιπαρά οξέα 150 mg
Αρ. Εγκρ. ΕΟΦ: 67017/10-11-2005

NOW ULTRA OMEGA-3 FISHOIL 90softgels. Αρχική τιμή : 51,87 euro.
Το Φυσικό Συμπυκνωμένο Ιχθυέλαιο που χρησιμοποιείται σε αυτό το softgel είναι κατασκευασμένο με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας ελέγχου. Έχει ελεγχθεί ώστε να είναι απαλλαγμένο από τα δυνητικά επιβλαβή επίπεδα ρύπων (π.χ. υδράργυρος, βαρέα μέταλλα, διοξίνες PCB και άλλες μολυσματικές ουσίες). Όσοι έχουν ναυτία ή παλινδρόμηση από άλλα έλαια ψαριών θα πρέπει να προτιμήσουν αυτά τα εντεροδιαλυτά, ελεγχόμενης οσμής softgel, τα οποία είναι πιο ανεκτά.
Το Ultra Omega Fish Oil-3 υποστηρίζει:
*Υγιή καρδιά και καρδιαγγειακή λειτουργία
*Υγιείς αρθρώσεις και φυσιολογική ευελιξία
*Υγεία του εγκεφάλου και φυσιολογική εστίαση και διάθεση
*Το υγιές δέρμα και την κυκλοφορία
Ένα ευρύ φάσμα ερευνών έχει δείξει ότι η αυξημένη κατανάλωση απαραίτητων λιπαρών οξέων ωμέγα-3, βελτιώνει την ελαστικότητα των αρτηριακών τοιχωμάτων και συμβάλλει στη μείωση των επιβλαβών επιπέδων των τριγλυκεριδίων του πλάσματος. Επειδή τα Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα (EFA) βρίσκονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο, γίνεται κατανοητό πόσο απαραίτητες είναι για την αγωγιμότητα των νεύρων και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Επιπλέον, η ανεπάρκεια σε ωμέγα 3 EFA μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα μάθησης και μνήμης. Ταχεία νευρικά ερεθίσματα είναι απαραίτητα επιπλέον για κάθε αθλητή. Επιπροσθέτως έρευνες έχουν δείξει μείωση του βάρους με την αυξημένη κατανάλωση διαιτητικών ωμέγα-3 ουσιαστικών λιπαρών οξέων. Το NOW Ultra Omega-3 προμηθεύει τον οργανισμό με 1000mg Natural Fish Oil Concentrate ανά softgel και 750 mg Omega-3 Fatty Acids ώστε να επιτυγχάνεται η αυξημένη πρόσληψη των ουσιαστικών αυτών λιπαρών ευκολότερα.


EVENING PRIMROSE OIL 500mg, 100 S.Gels.  Αρχική Τιμή: €21.35

Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι μια πηγή πλούσια σε Γ-λινολεϊκό οξύ (GLA), ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ που μέσα στον οργανισμό μετατρέπεται σε μια ουσία γνωστή ως προσταγλανδίνη.

Οι προσταγλανδίνες είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιφλεγμονώδη. Ακόμη, βελτιώνουν τη ροή του αίματος στα τριχοειδή αγγεία και μειώνουν την πηκτικότητα του αίματος, περιορίζοντας τον κίνδυνο εμφάνισης θρόμβων και θρομβώσεων.
Το NOW®  Foods Evening Primrose Oil χρησιμεύει σε ένα ευρύ φάσμα φλεγμονωδών καταστάσεων, όπως έκζεμα, αρθρίτιδα, τενοντίτιδα και ογκίδια στο στήθος που συνδέονται με την περίοδο. Από την άποψη της ζωτικότητας, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ελαίου είναι η ανακούφιση του προ-εμμηνορυσιακού συνδρόμου (PMS). Δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό από αυτή την άθλια κατάσταση που συχνά στερεί σε μεγάλο αριθμό γυναικών δύο εβδομάδες από τη φυσιολογική ζωή τους κάθε μήνα. Τα οφέλη του GLA ενισχύονται σημαντικά με την προσθήκη βιταμίνης Β6, ψευδαργύρου, μαγνησίου και βιταμίνης C. Καλό είναι λοιπόν να συνδυάζετε τις κάψουλες του ελαίου με αυτά τα θρεπτικά συστατικά.Borage Oil 1000 mg - 240 mg GLA.   Αρχική Τιμή : €31.35

Το Borage Oil προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Βόραγο (Borago officinalis), ένα μεγάλο φυτό με μπλε λουλούδια σε σχήμα αστεριού. Το έλαιο Βόραγο είναι ένα θρεπτικό λάδι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα τα Λινελαϊκό οξύ και Γάμμα λινολενικό οξύ (GLA) που το σώμα μετατρέπει σε μια αντιφλεγμονώδη εικοσανοειδή ορμόνη, που ονομάζεται προσταγλανδίνη Ε1 (PGE1). Η PGE1 έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως διαλυτικό του αίματος και διαστολέας των αιμοφόρων αγγείων. Ωστόσο, πολλές αιτίες παρεμβαίνουν στην μετατροπή του GLA σε εικοσανοειδείς ορμόνες, όπως οι χρόνιες παθήσεις, η γήρανση, τα κεκορεσμένα λίπη, τα υδρογονωμένα λάδια, προβλήματα σακχάρου στο αίμα, καθώς και ανεπαρκείς ποσότητες βιταμίνης C, μαγνησίου, ψευδαργύρου και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Ιατρικές εφαρμογές του Borage Oil συμπεριλαμβάνουν τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα), ψωρίαση, παιδική σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (ΡΜS), οστεοπόρωση (σε συνδυασμό με ιχθυέλαιο), ινοκυστική μαστοπάθεια, νόσος Raynaud, νόσος Sjogren, σκληρόδερμα, αθηροσκλήρωση, σύνδρομο διάσπασης προσοχής, σκλήρυνση κατά πλάκας, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, όψιμη δυσκινησία, διαλείπουσα χωλότητα.

Έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμο για τη μείωση του πόνου και την ακαμψία που σχετίζονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μελέτες επίσης, δείχνουν ότι το GLA στο Borage oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει τα κοινά συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS), όπως κράμπες, ευαισθησία μαστού, και εναλλαγές της διάθεσης. Αυτή η ποιότητα στο Borage oil μπορεί να συμβάλει και στη μείωση της εμφάνισης ανικανότητας στους άνδρες. Το Borage oil προωθεί επίσης υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια μέσω της παροχής του σώματος με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα.